google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Snijd de ui en de prei en doe ze met de kervel in een pot water of in de soepmachine. Voeg bouillonblokjes, tijm, een laurierblad of laurierpoeder bij (machine), peper en zout toe. Maak er soep van en zet er dan de handmixer in.

Kervelsoep

kervel prei ui tijm laurier blokjes groentenbouillon peper zout

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

De Belgische Keuken
Snijd de ui en de prei en doe ze met de kervel in een pot water of in de soepmachine. Voeg bouillonblokjes, tijm, een laurierblad of laurierpoeder bij (machine), peper en zout toe. Maak er soep van en zet er dan de handmixer in.

Kervelsoep

kervel prei ui tijm laurier blokjes groentenbouillon peper zout

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten