google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Snijd met een scherp mesje aan de onderkant van de stronkjes de bittere kern zoveel mogelijk weg, zonder dat de blaadjes loskomen. Laat de stronkjes in een pan onder deksel een tiental minuutjes stoven in boter. Verwijder het deksel en bestuif met wat suiker en kruid bij met peper en zout. Bak de stronkjes verder tot ze langs alle kanten bruin gekleurd en lichtjes gekarameliseerd zijn.

Gebakken witloofstronkjes

witloof boter peper & zout kristalsuiker 

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

De Belgische Keuken
Snijd met een scherp mesje aan de onderkant van de stronkjes de bittere kern zoveel mogelijk weg, zonder dat de blaadjes loskomen. Laat de stronkjes in een pan onder deksel een tiental minuutjes stoven in boter. Verwijder het deksel en bestuif met wat suiker en kruid bij met peper en zout. Bak de stronkjes verder tot ze langs alle kanten bruin gekleurd en lichtjes gekarameliseerd zijn.

Gebakken

witloofstronkjes

Witloof boter peper & zout kristalsuiker 

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten