google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Bak de spekjes, voeg gesneden champignons, gehakte peterselie, gehakt knoflook en gesnipperde sjalotjes toe. Deglaceer met witte wijn. Voeg room toe. Breng op smaak met tijm, peper en zout en een scheutje citroensap. Bind de saus, indien gewenst. Wentel de forellen in bloem. Bak ze in een ovale pan in ruim boter en kruid met peper en zout. Serveer de forellen met de saus en begeleid van gekookte aardappelen in de pel.

Forel op Ardense wijze

Ardense forellen boter gerookt spek in repen knoflook citroen droge witte wijn aardappelen peterselie champignons room maïzena tijm vloeiende bloem peper en zout

Ingrediënten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

Bak de spekjes, voeg gesneden champignons, gehakte peterselie, gehakt knoflook en gesnipperde sjalotjes toe. Deglaceer met witte wijn. Voeg room toe. Breng op smaak met tijm, peper en zout en een scheutje citroensap. Bind de saus, indien gewenst. Wentel de forellen in bloem. Bak ze in een ovale pan in ruim boter en kruid met peper en zout. Serveer de forellen met de saus en begeleid van gekookte aardappelen in de pel.

Forel

op Ardense wijze

Ardense forellen boter gerookt spek in repen knoflook citroen droge witte wijn aardappelen peterselie champignons room maïzena tijm vloeiende bloem peper en zout
De BelgischeKeuken

Klassieke Gerechten