google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Koop de kikkerbilletjes diepgevroren en onbereid. Pers de gepelde knoflookteentjes. Snijd een sjalotje in zeer fijne brunoise. Hak de peterselie. Meng de boter op kamertemperatuur met deze en de andere ingrediënten en doe ze samen met de ontdooide kikkerbilletjes in een kleine ovenschotel. Zet 10 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C tot de boter borrelt. Dien op met stokbrood.

Kikkerbilletjes in lookboter

kikkerbilletjes boter knoflook sjalot peterselie peper & zout

Ingrediënten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

De Belgische Keuken
Koop de kikkerbilletjes diepgevroren en onbereid. Pers de gepelde knoflookteentjes. Snijd een sjalotje in zeer fijne brunoise. Hak de peterselie. Meng de boter op kamertemperatuur met deze en de andere ingrediënten en doe ze samen met de ontdooide kikkerbilletjes in een kleine ovenschotel. Zet 10 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C tot de boter borrelt. Dien op met stokbrood.

Kikkerbilletjes

in lookboter

kikkerbilletjes boter knoflook sjalot peterselie peper & zout

Ingrediënten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten