google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Eerst de dressing: meng Griekse yoghurt met een lepel mosterd en een lepel mayonaise. Doe er een scheut witte balsamico en een scheutje olijfolie bij. Meng tot een homogene massa. Meng zuiver rundgehakt met een scheut olijfolie en peper uit de molen en een beetje zout. Hak augurkjes en een sjalotje zo fijn mogelijk. Hak kappertjes fijn. Hier heb ik kappertjes gebruikt opgelegd in zout, dus voor de rest niet overdrijven met zout, ook niet in het rundgehakt. Hak gekrulde peterselie. De opbouw: een getoaste boterham, besmeerd met boter, daarop de americain en daarop de rest van de ingrediënten, naar individuele smaak. Afwerken met de dressing en geloof mij, dat is het neusje van de zalm op dit eenvoudige bistrogerechtje.

Toast cannibale

Griekse yoghurt  mosterd mayonaise witte balsamico olijfolie rundgehakt peper & zout augurkjes sjalot kappertjes peterselie brood boter

Ingrediënten

Bereidingswijze

De Belgische Keuken
Eerst de dressing: meng Griekse yoghurt met een lepel mosterd en een lepel mayonaise. Doe er een scheut witte balsamico en een scheutje olijfolie bij. Meng tot een homogene massa. Meng zuiver rundgehakt met een scheut olijfolie en peper uit de molen en een beetje zout. Hak augurkjes en een sjalotje zo fijn mogelijk. Hak kappertjes fijn. Hier heb ik kappertjes gebruikt opgelegd in zout, dus voor de rest niet overdrijven met zout, ook niet in het rundgehakt. Hak gekrulde peterselie. De opbouw: een getoaste boterham, besmeerd met boter, daarop de americain en daarop de rest van de ingrediënten, naar individuele smaak. Afwerken met de dressing en geloof mij, dat is het neusje van de zalm op dit eenvoudige bistrogerechtje.

Toast cannibale

Griekse yoghurt  mosterd mayonaise witte balsamico olijfolie rundgehakt peper & zout augurkjes sjalot kappertjes peterselie brood boter

Ingrediënten

Bereidingswijze