google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Dit is een ‘vergeten’ recept met jeugdherinneringen. Het begint al met de benaming: letterlijk “korned bief” in plaats van de correcte Engelse uitspraak. De bereiding is eenvoudig. Sauteer gesneden sjalot met kerstomaatjes en voeg de op plakken gesneden corned beef toe. Verwarm tot een homogene massa. Breng op smaak met wat peper. Serveer met in olijfolie gebakken sneetjes brood. Dit is trouwens, zoals op de foto te zien is, een ideaal gerechtje voor de campingkeuken. Weinig werk en weinig afwas!

Warme corned beef

Corned Beef  sjalotjes  kerstomaatjes  olijfolie  peper  laurier  toastbrood

Ingrediënten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

De Belgische Keuken
Dit is een ‘vergeten’ recept met jeugdherinneringen. Het begint al met de benaming: letterlijk “korned bief” in plaats van de correcte Engelse uitspraak. De bereiding is eenvoudig. Sauteer gesneden sjalot met kerstomaatjes en voeg de op plakken gesneden corned beef toe. Verwarm tot een homogene massa. Breng op smaak met wat peper. Serveer met in olijfolie gebakken sneetjes brood. Dit is trouwens, zoals op de foto te zien is, een ideaal gerechtje voor de campingkeuken. Weinig werk en weinig afwas!

Warme corned beef

Corned beef  sjalotjes  kerstomaatjes  olijfolie  peper  laurier  toastbrood

Ingrediënten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten