google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Appelmoes: Schil de appelen en ontdoe ze van het klokhuis. Snijd ze in dobbelsteentjes en zet ze op in een pannetje met wat water. Laat afgedekt sudderen tot de appelpartjes zacht worden. Je kan de bereiding nu mixen of juist niet, als je liever nog wat beet hebt. Volgende keuze: een zoetmiddel zoals suiker of stevia toevoegen of niet. Deze keuze wordt deels bepaald door de zuurtegraad van de appeltjes. Appelmoes is in de Belgische keuken een klassiek bijgerechtje bij gebakken of gegrilde kip. Dien op met frietjes, kroketjes of gekookte aardappelen. En zet absoluut ook een pot mayonaise op tafel.

Kip met appelmoes

appelen suiker of stevia gebraden kip gekookte aardappeltjes mayonaise peper en zout

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

De Belgische Keuken
Appelmoes: Schil de appelen en ontdoe ze van het klokhuis. Snijd ze in dobbelsteentjes en zet ze op in een pannetje met wat water. Laat afgedekt sudderen tot de appelpartjes zacht worden. Je kan de bereiding nu mixen of juist niet, als je liever nog wat beet hebt. Volgende keuze: een zoetmiddel zoals suiker of stevia toevoegen of niet. Deze keuze wordt deels bepaald door de zuurtegraad van de appeltjes. Appelmoes is in de Belgische keuken een klassiek bijgerechtje bij gebakken of gegrilde kip. Dien op met frietjes, kroketjes of gekookte aardappelen. En zet absoluut ook een pot mayonaise op tafel.

Kip met appelmoes

appelen suiker of stevia gebraden kip gekookte aardappeltjes mayonaise peper en zout

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten