google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Snijd de uien in halve maantjes en bak ze glazig in boter gemengd met een kuipje rundbouillon. Breng op smaak met peper en zout. Voeg bier en rundsfond toe en laat inkoken tot de gewenste sausdikte. Breng op smaak met Worchester. Past bij blinde vinken en bereidingen met vlees.

Biersaus met ajuin

Trappist of ander bruin bier uien rundfond kuipje rundbouillon boter Worchestershiresaus  peper en zout

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

De Belgische Keuken
Snijd de uien in halve maantjes en bak ze glazig in boter gemengd met een kuipje rundbouillon. Breng op smaak met peper en zout. Voeg bier en rundsfond toe en laat inkoken tot de gewenste sausdikte. Breng op smaak met Worchester. Past bij blinde vinken en bereidingen met vlees.

Biersaus met ajuin

Trappist of ander bruin bier uien rundfond kuipje rundbouillon boter Worchestershiresaus  peper en zout

Ingredi├źnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten