google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Snijd de boontjes op gelijke lengte en stoom ze gaar. Laat afkoelen en maak op het werkblad bundeltjes van een sneetje spek met daarop een aantal boontjes. Rol dicht. Bak in een pan, eerst op de naad, tot het spek goudbruin is en dien op. Dit gerechtje past bij feestelijke schotels met vlees, wild of gevogelte.

Rolletjes van boontjes in spek

princesseboontjes ontbijtspek boter peper & zout

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

Rolletjes van boontjes

in spek

princesseboontjes ontbijtspek boter peper & zout
De BelgischeKeuken

Klassieke Gerechten

Snijd de boontjes op gelijke lengte en stoom ze gaar. Laat afkoelen en maak op het werkblad bundeltjes van een sneetje spek met daarop een aantal boontjes. Rol dicht. Bak in een pan, eerst op de naad, tot het spek goudbruin is en dien op. Dit gerechtje past bij feestelijke schotels met vlees, wild of gevogelte.