google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Kook de aardappelen. Maak de gewenste groente afzonderlijk klaar en plet samen met de aardappelen tot een puree. Vermeng met eigelen, boter en room. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Op foto: wortelstoemp

Aardappelstoemp

aardappelen room boter eieren nootmuskaat peper & zout Groenten: witloof of uien of worteltjes of spinazie

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

De Belgische Keuken
Kook de aardappelen. Maak de gewenste groente afzonderlijk klaar en plet samen met de aardappelen tot een puree. Vermeng met eigelen, boter en room. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Op foto: wortelstoemp

Aardappelstoemp

aardappelen room boter eieren nootmuskaat peper & zout Groenten: witloof of uien of worteltjes of spinazie

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten