google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Laat de bonen 24 uur weken of gebruik bonen uit blik. Als je droge bonen gebruikt, kook ze dan 1 à 2 uur met tijm, laurier, knoflook en groentebouillon. Sauteer de ui met look in olijfolie. Voeg toe: de tijm, laurier, tomatenblokjes, tomatenpuree en groentenbouillon. Doe de bonen bij de saus. Laat 1 uur sudderen op laag vuur zonder deksel.

Witte boontjes in tomatensaus

witte bonen groentenbouillon knoflook tijm laurier olijfolie ajuin tomaat uit blik tomatenpuree peper & zout

Ingrediënten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

Laat de bonen 24 uur weken of gebruik bonen uit blik. Als je droge bonen gebruikt, kook ze dan 1 à 2 uur met tijm, laurier, knoflook en groentebouillon. Sauteer de ui met look in olijfolie. Voeg toe: de tijm, laurier, tomatenblokjes, tomatenpuree en groentenbouillon. Doe de bonen bij de saus. Laat 1 uur sudderen op laag vuur zonder deksel.

Witte boontjes

in tomatensaus

witte bonen groentenbouillon knoflook tijm laurier olijfolie ajuin tomaat uit blik tomatenpuree peper & zout
De BelgischeKeuken

Klassieke Gerechten