google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Snijd het rundvlees grof. Maak een saus van ketchup, mosterd, mayonaise en worchestershiresaus. Meng dit onder het vers gehakt vlees. Schep het bereide gehakt in ingeöliede glazen potjes en stort die uit op de borden. Maak met een koffielepel een holte in de bovenkant van het torentje en schep er een eidooier in. Garneer het bord met sla, gesnipperde sjalot, kappertjes, augurkjes en zilveruitjes. Als fantasietje kan je er zoals hier bijvoorbeeld, schijfjes komkommer en kerstomaatjes aan toevoegen. Serveer alle componenten in aparte potjes op tafel, ook de ketchup, mayonaise, mosterd, tabasco en worchestershiresaus. Dien op met verse frietjes.

Steak tartaar met frietjes

gehakte biefstuk ketchup  mosterd  mayonaise  worchestershiresaus  olijfolie  eidooiers  kropsla  sjalot  kappertjes  augurkjes  zilveruitjes  komkommer  kerstomaatjes  tabasco  aardappelen

Ingrediënten

Bereidingswijze

De Belgische Keuken
Snijd het rundvlees grof. Maak een saus van ketchup, mosterd, mayonaise en worchestershiresaus. Meng dit onder het vers gehakt vlees. Schep het bereide gehakt in ingeöliede glazen potjes en stort die uit op de borden. Maak met een koffielepel een holte in de bovenkant van het torentje en schep er een eidooier in. Garneer het bord met sla, gesnipperde sjalot, kappertjes, augurkjes en zilveruitjes. Als fantasietje kan je er zoals hier bijvoorbeeld, schijfjes komkommer en kerstomaatjes aan toevoegen. Serveer alle componenten in aparte potjes op tafel, ook de ketchup, mayonaise, mosterd, tabasco en worchestershiresaus. Dien op met verse frietjes.

Steak tartaar met

frietjes

gehakte biefstuk ketchup  mosterd  mayonaise  worchestershiresaus  olijfolie  eidooiers  kropsla  sjalot  kappertjes  augurkjes  zilveruitjes  komkommer  kerstomaatjes  tabasco  aardappelen

Ingrediënten

Bereidingswijze