google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Ontpit de perziken en snijd ze in delen. Pocheer de tonijn in visbouillon en laat afkoelen. Plet de tonijn en vermeng met mayonaise, gestoofde gesnipperde rode ui en gesnipperd bieslook. Leg de stukjes perzik op een bord, met daarop een quenelle van de geprepareerde tonijn.  Werk af met gesneden tomaat en gemengde sla. Bestrooi met nog wat vers gesnipperd bieslook Variant: de snelle versie is om perziken en tonijn uit blik te gebruiken.

Perziken gevuld met tonijn

verse perzikken verse tonijn visbouillon mayonaise bieslook tomaten gemengde sla rode ui boter

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

De Belgische Keuken
Ontpit de perziken en snijd ze in delen. Pocheer de tonijn in visbouillon en laat afkoelen. Plet de tonijn en vermeng met mayonaise, gestoofde gesnipperde rode ui en gesnipperd bieslook. Leg de stukjes perzik op een bord, met daarop een quenelle van de geprepareerde tonijn.  Werk af met gesneden tomaat en gemengde sla. Bestrooi met nog wat vers gesnipperd bieslook Variant: de snelle versie is om perziken en tonijn uit blik te gebruiken.

Perziken gevuld met

tonijn

verse perzikken verse tonijn visbouillon mayonaise peterselie

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.