google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Stoof het witloof in een beetje boter, bestrooi met wat suiker. Voeg  wat gesneden lookteentjes toe. Laat uitlekken en bewaar het kookvocht. Maak bechamelsaus en gebruik daarbij melk en kookvocht. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en voeg de helft van de Gruyère toe. Rol elk witloofstronkje in een plak beenham en schik ze in een ovenschotel. Oversaus en werk af met de rest van de kaas. Zet 20 minuten in een oven op 185°C tot de schotel gegratineerd is.

Gegratineerd witloof met hesp

witloof  sneden beenham  melk  knoflook  vloeiende bloem  boter  geraspte Gruyère  suiker nootmuskaat  peper & zout

Ingrediënten

Bereidingswijze

De Belgische Keuken
Stoof het witloof in een beetje boter, bestrooi met wat suiker. Voeg  wat gesneden lookteentjes toe. Laat uitlekken en bewaar het kookvocht. Maak bechamelsaus en gebruik daarbij melk en kookvocht. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en voeg de helft van de Gruyère toe. Rol elk witloofstronkje in een plak beenham en schik ze in een ovenschotel. Oversaus en werk af met de rest van de kaas. Zet 20 minuten in een oven op 185°C tot de schotel gegratineerd is.

Gegratineerd witloof

met hesp

witloof  sneden beenham  melk  knoflook  vloeiende bloem  boter  geraspte gruyère  suiker nootmuskaat  peper & zout

Ingrediënten

Bereidingswijze