google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Snijd de uien grof.  Bak de spekjes met de uien en schep ze in een Creusetpot. Wentel de bstrukken konijn in bloem, klop af en bak in boter tot de stukken mooi dichtgeschroeid zijn. Doe het konijn in de pot met laurier, tijm, Trappistenbier en bouillon. Voeg een scheutje balsamico en bruine suiker toe en meng alles goed. Breng op smaak met peper en zout. Besmeer een sneetje brood zonder korst met mosterd. Leg het bovenop het vlees. Laat twee uur sudderen en voeg na 45 minuten de pruimen toe. Roer alles goed om voor het opdienen en werk af op het bord met gehakte peterselie.

Konijn met pruimen en Trappist

konijn gedroogde pruimen Trappist groentenbouillon spekjes boter ui Balsamico bruine suiker tijm laurier bloem peterselie bruine boterham mosterd peper en zout

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

Snijd de uien grof.  Bak de spekjes met de uien en schep ze in een Creusetpot. Wentel de bstrukken konijn in bloem, klop af en bak in boter tot de stukken mooi dichtgeschroeid zijn. Doe het konijn in de pot met laurier, tijm, Trappistenbier en bouillon. Voeg een scheutje balsamico en bruine suiker toe en meng alles goed. Breng op smaak met peper en zout. Besmeer een sneetje brood zonder korst met mosterd. Leg het bovenop het vlees. Laat twee uur sudderen en voeg na 45 minuten de pruimen toe. Roer alles goed om voor het opdienen en werk af op het bord met gehakte peterselie.

Konijn met pruimen

en Trappist

konijn gedroogde pruimen Trappist groentenbouillon spekjes boter ui Balsamico bruine suiker tijm laurier bloem peterselie bruine boterham mosterd peper en zout
De BelgischeKeuken

Klassieke Gerechten