google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Maak geklaarde boter, door boter traag op te warmen en de olie voorzichtig af te gieten. Bestuif de zeetongen met bloem, peper en zout en bak ze in de geklaarde boter met een scheutje olijfolie 3 minuten aan elke kant en dan nog eens 2 minuten aan elke kant. Serveer met tartaarsaus, veldsla en tomaat en werk af met gesnipperde peterselie.

Gebakken zeetong met tartaarsaus

zeetong boter peper & zout olijfolie bloem citroen tartaarsaus sla tomaat peterselie

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

Maak geklaarde boter, door boter traag op te warmen en de olie voorzichtig af te gieten. Bestuif de zeetongen met bloem, peper en zout en bak ze in de geklaarde boter met een scheutje olijfolie 3 minuten aan elke kant en dan nog eens 2 minuten aan elke kant. Serveer met tartaarsaus, veldsla en tomaat en werk af met gesnipperde peterselie.

Gebakken zeetong

met tartaarsaus

zeetong boter peper & zout olijfolie bloem citroen tartaarsaus sla tomaat peterselie
De BelgischeKeuken

Klassieke Gerechten