google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Bak de geplette knoflook in olijfolie met gesneden champignons en gesnipperde sjalot. Blus met Cognac en room. Voeg een bouillonblokje en worchestershire toe. Bind met bloem in water opgelost. Rooster het brood. Schep op de toast een royale schep saus en werk af met wat gesnipperde peterselie.

Toast champignon

Parijse champignons sjalot room Worchester knoflook olijfolie groentenbouillon brood bloem Cognac peterselie

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

De Belgische Keuken
Bak de geplette knoflook in olijfolie met gesneden champignons en gesnipperde sjalot. Blus met Cognac en room. Voeg een bouillonblokje en worchestershire toe. Bind met bloem in water opgelost. Rooster het brood. Schep op de toast een royale schep saus en werk af met wat gesnipperde peterselie.

Toast champignon

Parijse champignons sjalot room Worchester knoflook olijfolie groentenbouillon brood bloem Cognac peterselie

Ingrediƫnten

Bereidingswijze