google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Pel de tomaten: snijd met een scherp mes een kruis op de bovenkant van de tomaat, steek een vork in de onderkant en dompel ze 15 seconden in kokend water. Koel onmiddellijk af onder koud stromend water. De pel kan je nu zeer gemakkelijk verwijderen. Snijd 1/3 van de tomaat (bovenkant) af en haal het leeg met een lepeltje. Doe een lepel mayonaise in het hoedje en schep daarop gepelde garnalen. Dresseer het bord volgens inspiratie met gerookte zalm, gesnipperde sjalot, hardgekookt ei, gehakte peterselie, eikenbladsla, bieslook, citroen, peper, zout en cayennepeper.

Tomaat-garnaal

grote tomaten handgepelde Noordzeegarnaal verse mayonaise sjalot peterselie eikenbladsla bieslook citroen gerookte zalm peper uit de molen  cayennepeper

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

Pel de tomaten: snijd met een scherp mes een kruis op de bovenkant van de tomaat, steek een vork in de onderkant en dompel ze 15 seconden in kokend water. Koel onmiddellijk af onder koud stromend water. De pel kan je nu zeer gemakkelijk verwijderen. Snijd 1/3 van de tomaat (bovenkant) af en haal het leeg met een lepeltje. Doe een lepel mayonaise in het hoedje en schep daarop gepelde garnalen. Dresseer het bord volgens inspiratie met gerookte zalm, gesnipperde sjalot, hardgekookt ei, gehakte peterselie, eikenbladsla, bieslook, citroen, peper, zout en cayennepeper.

Tomaat-garnaal

grote tomaten handgepelde Noordzeegarnaal verse mayonaise sjalot peterselie eikenbladsla bieslook citroen gerookte zalm peper uit de molen  cayennepeper
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie. De BelgischeKeuken

Klassieke Gerechten