google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Koop de slakjes in een blik of een potje, of zoals op de foto, in de schelp. Pers de gepelde knoflookteentjes. Snijd een sjalotje in zeer fijne brunoise. Hak de peterselie. Meng de boter op kamertemperatuur met deze en de andere ingrediënten en vul de schelpen. Zet 10 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C tot de boter borrelt. Dien op met stokbrood.

Escargots in lookboter

slakken boter knoflook pastis sjalot peterselie peper & zout

Ingrediënten

Bereidingswijze

De Belgische Keuken
Koop de slakjes in een blik of een potje, of zoals op de foto, in de schelp. Pers de gepelde knoflookteentjes. Snijd een sjalotje in zeer fijne brunoise. Hak de peterselie. Meng de boter op kamertemperatuur met deze en de andere ingrediënten en vul de schelpen. Zet 10 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C tot de boter borrelt. Dien op met stokbrood.

Escargots in lookboter

slakken boter knoflook pastis sjalot peterselie peper & zout

Ingrediënten

Bereidingswijze