google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Serveer alle ingrediënten op ijs en zeewier op een grote schotel met passende sausjes.

Zeevruchtenschotel

oesters krabbenpoten gekookte wulken alikruiken roze garnalen in pantser langoustines ongepelde grijze garnalen halve gekookte kreeften  gekookte mosselen  gekookte messen  gekookte venusschelpjes zeewier geschaafd ijs  citroenpartjes sjalotten in rodewijnazijn

Ingrediënten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

De Belgische Keuken
Serveer alle ingrediënten op ijs en zeewier op een grote schotel met passende sausjes.

Zeevruchtenschotel

oesters krabbenpoten gekookte wulken alikruiken roze garnalen in pantser langoustines ongepelde grijze garnalen halve gekookte kreeften  gekookte mosselen  gekookte messen  gekookte venusschelpjes zeewier geschaafd ijs  citroenpartjes sjalotten in rodewijnazijn

Ingrediënten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten