google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Alle zeevruchten behalve de oesters worden vooraf gekookt en koud gebruikt. Open de oesters en verwijderd de bovenste schelp. Serveer alle ingrediënten op ijs en zeewier op een grote schotel. Decoreer met citroen en gehakte peterselie. Een goed passend sausje is fijn gehakte sjalotjes in wijnazijn. Ook gewone mayonaise, cocktailsaus en tartaarsaus gaan hier goed mee samen. Dien op met stokbrood.

Zeevruchtenschotel

oesters hele krab krabbenpoten wulken alikruiken roze garnalen langoustines ongepelde grijze garnalen kreeft  mosselen  scheermessen  venusschelpjes zeewier geschaafd ijs  citroenpartjes sjalotten rodewijnazijn stokbrood

Ingrediënten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

De Belgische Keuken
Alle zeevruchten behalve de oesters worden vooraf gekookt en koud gebruikt. Open de oesters en verwijderd de bovenste schelp. Serveer alle ingrediënten op ijs en zeewier op een grote schotel. Decoreer met citroen en gehakte peterselie. Een goed passend sausje is fijn gehakte sjalotjes in wijnazijn. Ook gewone mayonaise, cocktailsaus en tartaarsaus gaan hier goed mee samen. Dien op met stokbrood.

Zeevruchtenschotel

Ingrediënten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

oesters hele krab krabbenpoten wulken alikruiken roze garnalen langoustines ongepelde grijze garnalen kreeft  mosselen  scheermessen  venusschelpjes zeewier geschaafd ijs  citroenpartjes sjalotten rodewijnazijn stokbrood