google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Stoom de asperges 20 minuten. Maak geklaarde boter. Op het bord: leg een 6-tal asperges. Oversaus met geklaarde boter, bestrooi met gehakt ei, gehakte peterselie en handgepelde Noordzeegarnaaltjes. Werk af met plukjes peterselie en grof gemalen peper. Facultatief: decoreer met snippers of een plakje gerookte zalm.

Asperges op zijn Vlaams met gerookte zalm

geschilde asperges hard gekookt ei boter gepelde grijze garnalen peper & zout peterselie gerookte zalm

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

Stoom de asperges 20 minuten. Maak geklaarde boter. Op het bord: leg een 6-tal asperges. Oversaus met geklaarde boter, bestrooi met gehakt ei, gehakte peterselie en handgepelde Noordzeegarnaaltjes. Werk af met plukjes peterselie en grof gemalen peper. Facultatief: decoreer met snippers of een plakje gerookte zalm.

Asperges op zijn

Vlaams met

gerookte zalm

geschilde asperges hard gekookt ei boter gepelde grijze garnalen peper & zout peterselie gerookte zalm
De BelgischeKeuken

Klassieke Gerechten