google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Stoom de asperges 20 minuten. Maak geklaarde boter. Op het bord: leg een 6-tal asperges. Oversaus met geklaarde boter, bestrooi met gehakt ei, gehakte peterselie en handgepelde Noordzeegarnaaltjes. Werk af met plukjes peterselie en grof gemalen peper. Facultatief: decoreer met snippers of een plakje gerookte zalm.

Asperges op zijn Vlaams met gerookte zalm

geschilde asperges hard gekookt ei boter gepelde grijze garnalen peper & zout peterselie gerookte zalm

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

De Belgische Keuken
Stoom de asperges 20 minuten. Maak geklaarde boter. Op het bord: leg een 6-tal asperges. Oversaus met geklaarde boter, bestrooi met gehakt ei, gehakte peterselie en handgepelde Noordzeegarnaaltjes. Werk af met plukjes peterselie en grof gemalen peper. Facultatief: decoreer met snippers of een plakje gerookte zalm.

Asperges op zijn

Vlaams met

gerookte zalm

geschilde asperges hard gekookt ei boter gepelde grijze garnalen peper & zout peterselie gerookte zalm

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.

Klassieke Gerechten