google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Was de forel, bevochtig met melk en wentel in de bloem. Bak de forel 8 minuten aan elke kant in boter met olie. Bak de geschaafde amandelen in een droge pan. Voeg boter en gehakte peterselie toe en bak nog een tweetal minuten. Leg een forel op een bord en schep daarop de amandelen. Garneer met citroenpartjes.   In deze versie (foto) wordt de forel begeleid van een bearnaisesausje,  broccolimousse en venkelpuree. 

Forel met amandelen

forel amandelen melk bloem citroen gehakte platte peterselie boter olijfolie peter & zout

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

De Belgische Keuken
Was de forel, bevochtig met melk en wentel in de bloem. Bak de forel 8 minuten aan elke kant in boter met olie. Bak de geschaafde amandelen in een droge pan. Voeg boter en gehakte peterselie toe en bak nog een tweetal minuten. Leg een forel op een bord en schep daarop de amandelen. Garneer met citroenpartjes.   In deze versie (foto) wordt de forel begeleid van een bearnaisesausjebroccolimousse en venkelpuree. 

Forel met amandelen

forel amandelen melk bloem citroen gehakte platte peterselie boter olijfolie peter & zout

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten