google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Snijd de rode kool in fijne reepjes en blancheer 10 minuten. Sauteer de gesnipperde ui. Doe de rode kool in een casserolle met rode wijn, de ui en de kruiden. Voeg suiker toe en laat minstens 1 uur sudderen. Snijd de appelen in dobbelsteentjes. Voeg na een half uur de appels en de  aalbessengelei toe aan de rode kool. Breng op smaak met een scheutje balsamico. 

Rodekool met appeltjes

rodekool appeltjes rode wijn balsamico aalbessengelei bruine suiker boter ui kruidnagel laurier tijm peper & zout

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

Snijd de rode kool in fijne reepjes en blancheer 10 minuten. Sauteer de gesnipperde ui. Doe de rode kool in een casserolle met rode wijn, de ui en de kruiden. Voeg suiker toe en laat minstens 1 uur sudderen. Snijd de appelen in dobbelsteentjes. Voeg na een half uur de appels en de  aalbessengelei toe aan de rode kool. Breng op smaak met een scheutje balsamico. 

Rodekool met appeltjes

rodekool appeltjes rode wijn balsamico aalbessengelei bruine suiker boter ui kruidnagel laurier tijm peper & zout
De BelgischeKeuken

Klassieke Gerechten