google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Stoof gesneden ui, prei, venkel en knoflook in boter. Voeg witte wijn en visbouillon toe. Kruid met laurierpoeder, peper en zout. Maak er soep van in een soepmachine of op de klassieke wijze. Bind indien gewenst. Giet de warme soep in een pot. Voeg Noordzeevis toe, zoals kabeljauw, hondshaai, pladijs (schol) en pocheer zonder te koken. Breng op smaak en werk af in het bord met een schepje gepelde grijze garnalen en gesnipperde dille.

Noordzeevissoep

kabeljauw andere witvis (seizoen) grijze garnalen prei ui venkel knoflook visbouillon witte wijn boter laurier dille peper & zout

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Klassieke Gerechten

Stoof gesneden ui, prei, venkel en knoflook in boter. Voeg witte wijn en visbouillon toe. Kruid met laurierpoeder, peper en zout. Maak er soep van in een soepmachine of op de klassieke wijze. Bind indien gewenst. Giet de warme soep in een pot. Voeg Noordzeevis toe, zoals kabeljauw, hondshaai, pladijs (schol) en pocheer zonder te koken. Breng op smaak en werk af in het bord met een schepje gepelde grijze garnalen en gesnipperde dille.

Noordzeevissoep

kabeljauw andere witvis (seizoensproduct) gepelde grijze garnalen vastkokende aardappelen prei ui venkel tomaat knoflook visbouillon witte wijn boter laurierpoeder dille peper & zout
De BelgischeKeuken Klassieke Gerechten