google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
De Belgische Keuken - Smaak en Traditie
De Belgische Keuken
Bedek een taartbodem met het deeg, druk goed aan, snijd het overtollige deeg weg en zet de vorm in de koelkast om op te stijven. Maak ondertussen een klassieke rijstpap. Klop 1 ei met 1 eigeel los. Meng dit met de rijstpap en voeg volle room toe tot de substantie behoorlijk vloeibaar wordt.  Giet de bereiding in de koude taartvorm en zet die 40 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C. De taart moet gemarmerd donker- en lichtbruin zijn en als je er een spiesje insteekt, mag er geen vocht aankleven. Laat volledig afkoelen voor het opdienen. Je kan afwerken met wat bloemsuiker.

Rijsttaart

 

rijstpap kant-en-klaar kruimeldeeg eieren room bloemsuiker

Ingrediënten

Bereidingswijze

De Belgische Keuken

Rijsttaart

 

rijstpap kant-en-klaar kruimeldeeg eieren room bloemsuiker
Bedek een taartbodem met het deeg, druk goed aan, snijd het overtollige deeg weg en zet de vorm in de koelkast om op te stijven. Maak ondertussen een klassieke rijstpap. Klop 1 ei met 1 eigeel los. Meng dit met de rijstpap en voeg volle room toe tot de substantie behoorlijk vloeibaar wordt.  Giet de bereiding in de koude taartvorm en zet die 40 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C. De taart moet gemarmerd donker- en lichtbruin zijn en als je er een spiesje insteekt, mag er geen vocht aankleven. Laat volledig afkoelen voor het opdienen. Je kan afwerken met wat bloemsuiker.

Ingrediënten

Bereidingswijze